Habitacions i preus

La nostra pensió està caracteritzada per oferir una estructura arquitectónica típica de la zona, renovada completament amb alguns criteris de sostenibilitat (disposem de panells solars per l’aigua calenta, dipòsits de recollida d’aigua de pluja, el nostre contracte per l’energia elèctrica és amb una empresa d'energia Verda), completament integrada dins un casc urbà característic.

El servei que esperem oferir serà una sinergia entre tracte personalitzat i d’atenció al detall, oferint productes ecològics/de proximitat, combinant la cuina típica amb l’experiència culinària d’altres països; col.laborant amb les empreses del territori per oferir L’EXPERIÈNCIA el més diversificada possible.

 

Disposem de 4 habitacions de matrimoni i 2 de dobles. Totes amb el bany privat amb productes per l’higiene naturals.

Oferim per cada habitaciò, un servei de tè, tisanes, cafès sol.lubles i llaminadures fetes a casa, per donar-se un petit caprig abans de dormir.

 

L’Estructura segueix canons d’estalvi energètic i l’utilitza productes de neteja biodegradables, dins els límits de la llei sanitària. Així que, es prega l’ús raonable de l’aigua i l’energia elèctrica.

També, per aquesta filosofia,  es canviaran els llençols  i tovalloles, cada dues nits i quan sigui necessari.

 

La distribució de les habitacions permet allotjar amb facilitat una família formada per 4/5 persones perquè disposem d’habitacions dobles, separades de la dels pares, però dintre una espècie d’apartament, on cadascú pot allotjar-s’hi amb independència però mantenint l’unió familiar.

 

Tenim una particular atenció als nadons i oferim el servei de cuna de forma gratuïta fins als 3 anys i proporciones calenta biberò.

 

No dubteu en fer-nos saber les vostres necessitats d’alimentació i intentarem fer el possible per proporcionar-vos-les.

 

També disposarem d’una zona de lectura propera a una zona de joc per nens on, la família pot gaudir d’un moment de relax, fora de les habitacions, mantenint el contacte visual amb la mainada.

Tota l’estructura disposa de Wifi gratuït.

 

Els preus poden variar segons l'estacio'

 

NAVEGACIÓ

Inici

On som

Habitacions i preus

Esmorzars

Què fer

Seminaris cursos i events

Agenda comarcal

Terres de l'Ebre

Reserves

Habitacions i preus

Habitació Doble amb Bany Privat

 

Preu per nit: 69€

ús individual 45€

Habitació Doble - 2 Llits amb Bany Privat

Preu per nit: 64€

ús individual 37€

Habitació Doble Superior amb Bany Privat

Preu per nit: 69€

ús individual 45€

Habitació Familiar amb Bany Privat

Preus especials per als treballadors

HTE-000865