Ens trobem al centre urbà de la Fatarella. Poble d’uns 1000 habitants, situat a 487 m. sobre el nivell del mar, al nord-est de la comarca de la Terra Alta, dins la regió de Catalunya (España).

 

La Terra Alta és el paradís dels vins DO, oli d’oliva extra verge i els fruits secs,  trobareu la naturalesa genuina per descobrir, tradicions i cultura molts arrelades, paratge ple d’història d’un passat bèlic que encara ha deixat ferides.

 

Un passejada pels carrerons de la Fatarella us faran viure moments del passat Medieval i Renaixentista, del passat Templer degut a la seva particular arquitectura del Perxes,  de l’Església Parroquial de Sant Andreu i l’edifici de l’Ajuntament.

 

Trobareu tots els serveis necessaris: consultori mèdic, farmàcia, supermercat, bars i restaurants amb cuina tradicional, discoteca, Museu de la Batalla de l’Ebre, bancs, piscina municipal,…

La Comarca de la Terra Alta forma part del conjunt geogràfic de les Terres de l’Ebre, Patrimoni de la Biosfera. Des de la Fatarella, seguint el riu Ebre i amb menys de dues hores es pot gaudir d’un paissatge i una enogastronimia que va des de les peculiaritats típiques de la mitja muntanya al Parc Natural dels Ports, excursions per muntanyes de quasi 1.500 m., tolls d’aigua "cristalina" al balneari de la Fontcalda, embotits i vi de qualitat, fins les caracteristiques del delta al Parc Natural del Delta de L’Ebre, mar i platjes salvatges, camps d’arròs, peix fresc,….

 

Podràs gaudir d’unes vacances amb contrastos i molt diferents cada dia! Tu tries!

 

El municipi està ben comunicat per carretera amb la ciutat de Tortosa (ciutat Renaixentista per excel.lència), Tarragona (on podràs gaudir del mar, festes i tradicions) i el Parc temàtic de l’Universal Studios "Port Aventura"

 

Està a 2h de l’aeroport del Prat a Barcelona, a 1h 30’ de l’aeroport de Lleida i aproximadament 1h de l’aeroport de Reus.

 

 

 

 

On som?

NAVEGACIÓ

Inici

On som

Habitacions i preus

Esmorzars

Què fer

Seminaris cursos i events

Agenda comarcal

Terres de l'Ebre

Reserves

HTE-000865